2 Μαρτίου 2011

Βήμα ...πρόκρισης για Ατρόμητο!(videos)

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιστέρι και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό άφησε η νίκη του Ατρόμητου με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. 

Σε ένα ωραίο ματς με δυο γκολ κι ισάριθμα δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) ο Ατρόμητος με γκολ των Σαγκανόφσκι και Νεμπεγλέρα προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Βόλος μείωσε με τον Σανκαρέ προς το τέλος.

Στον Βόλο θα μείνει ένας… σόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)Με έναν Καμαρά βγαλμένο από την… Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε στο 9` με το γκολ του Σαγκανόφσκι (ασίστ ο Καμαρά) και δεν άφησε τους αντιπάλους να πάρουν ανάσα στο πρώτο 20λεπτο!Αν μάλιστα, η… στραβοκλωτσιά του Σφακιανάκη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήγαινε στα δίχτυα αντί στο δοκάρι, τα πράγματα θα ήταν ιδανικά για τους Περιστεριώτες.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, είχε και δοκάρι με τον Μαρτίν στο 61`, αλλά για τον Ατρόμητο «καθάρισε» και πάλι ο Καμαρά! Ο Σενεγαλέζος έφυγε σαν σίφουνας στην κόντρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νεμπεγλέρα, που δεν αστόχησε.

Αν ο Καμαρά έβαζε και το τετ-α-τετ στο 71`, θα μιλούσαμε για κανονικό one man show!

Ο Βόλος πάντως έδειξε χαρακτήρα και αφού «προειδοποίησε» πρώτα με τον Ντολεζάι, στην επόμενη φάση στο 79` ο Σανκαρέ με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-1, βάζοντας φωτιά στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου