27 Φεβρουαρίου 2011

Καραγκούνης: «Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά...»

Καραγκούνης: «Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά...»Στα όσα ακολούθησαν του επεισοδιακού ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο που επηρέασαν άπαντες στην Παιανία και τις συχνές διακοπές στο σημερινό παιχνίδι που αποσυντόνισαν τον Παναθηναϊκό «χρέωσε» την γκέλα του «τριφυλλιού» απέναντι στον Ατρόμητο ο Γιώργος Καραγκούνης.
 
 
 
Ξεπεράσαμε την πρώτη διακοπή για το πανό, τη δεύτερη το ίδιο, η τρίτη που κράτησε 3-4 λεπτά μας έφερε εκνευρισμό. Χάσαμε το ρυθμό μας. Προηγήθηκε ο αντίπαλος και έγινε ό,τι έγινε»

«Το ξέραμε από πριν ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Δεν έπρεπε να αποπροσανατολιστούμε από τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν πρέπει μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της. Παρά τις συνθήκες ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο 15λεπτο. Είχαμε ρυθμό. εξήγησε ο μέσος των «πρασίνων».

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής των παικτών του Παναθηναϊκού στις υποχρεώσεις της Εθνικής: «Ό,τι ήταν να πούμε, το έχουμε πει».

Από την πλευρά του, ο Στέργος Μαρίνος, είπε: «Δεν είναι δικαιολογία το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό που συνέβη το προηγούμενο Σάββατο μας επηρέασε σίγουρα ψυχολογικά και για αυτό είχαμε αυτή την εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου