27 Φεβρουαρίου 2011

Mε "οδηγό" τον Μπελούτσι !

Δε βρήκε την αντίσταση που θα περίμεναν κάποιοι η Πόρτο κόντρα στην Ολιανένσε.

Οι «δράκοι» επικράτησαν με 3-0 στην έδρα της αντιπάλου της, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superliga και ξέφυγαν, έστω και προσωρινά, έντεκα βαθμούς στην κορυφή από τη δεύτερη Μπενφίκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και όλοι στους «δράκους» περιμένουν τι θα ξάνουν οι «αετοί» κόντρα στη Μαρίτιμο την Κυριακή. 



 Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην όγδοη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και θα περιμένουν «γκέλες» των υπόλοιπων «μνηστήρων». Οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης ήταν σαφώς ανώτεροι και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς, χάρη στα δυο τέρματα του Φαλκάο στο 70’ και 92’ και του Μπελούτσι στο 68’.

Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Αλβαρο, Ρολάντο, Σαπουνάρου (46' Φουσίλε), Οταμέντι, Μπελούτσι (76' Ρούμπεν Μίκαελ), Ζοάο Μουτίνιο, Ρέγες, Φαλκάο, Χουλκ, Βαρέλα (46' Τζ. Ροντρίγκεζ)


Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έστω και προσωρινά, βρέχθηκε η Πάσος Φερέιρα, που νίκησε με 2-0 στην έδρα της τη Σετούμπαλ, αποκτώντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την έξοδο στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της Κυριακής. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως αυτή στη στιγμή δεν κινδυνεύουν άμεσα.



Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 25/2

Γκιμαράες-Ακαντέμικα 0-2

Σάββατο, 26/2

Πάσος Φερέιρα-Σετούμπαλ 2-0

Ολιανένσε-Πόρτο 0-3

Κυριακή, 27/2

Μπέιρα Μαρ-Πορτιμονένσε (18:00)

Ρίο Άβε-Λεϊρία (18:00)

Μπενφίκα-Μαρίτιμο (20:00)

Νασιονάλ Μαδέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)

Δευτέρα, 28/2

Ναβάλ-Μπράγκα (22:15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου