22 Φεβρουαρίου 2011

Τσουκαλάς: "Γεννημένος για τα δύσκολα ο ΠΑΟΚ"!


Δεν είναι μόνο το 0-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και το πολικό ψύχος που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Μόσχα. 

Παρόλα αυτά, ο Σταύρος Τσουκαλάς, δεν δείχνει να αγχώνεται και υπογραμμίζει πως ο Δικέφαλος είναι ομάδα γεννημένη για τα δύσκολα.

Για το αν είναι πρωτόγνωρη εμπειρία: "Ναι είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Ήρθαμε στη Ρωσία με τους συμπαίκτες μου για να αντιστρέψουμε την κατάσταση από το πρώτο ματς."

Για τις χαμηλές θερμοκρασίες: "Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες και διαφορετικές από την Ελλάδα. Από την ώρα, όμως, που θα μπεις στο γήπεδο δε σκέφτεσαι τίποτα. Και εμείς και η αντίπαλη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ίδιο καιρό."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ: "Η αλήθεια είναι ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα με δυνατούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να είναι δυνατός σε τέτοια ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Πιστεύω ότι με προσπάθεια και πίστη μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση."

Για το αν υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει στο Λουζνίκι: "Υπάρχουν ναι. Και ο Δημήτρης ο Σαλπιγγίδης και άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο θα μας δώσουν κάτι από την εμπειρία τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου