22 Φεβρουαρίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για μια ομάδα υγιή και βιώσιμη!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να συνεχίσει να είναι η ομάδα υγιής και βιώσιμη, καθώς δεν εκδηλώθηκε έμπρακτο ενδιαφέρον για την αγορά του συλλόγου.


Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συγκαλέσει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τις επόμενες ημέρες στην οποία  θα αντιμετωπιστούν όλα  τα θέματα για να συνεχίσει να είναι υγιής και βιώσιμη.

Αυτό έκανε γνωστό η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, καθώς μετά από την παραίτηση του προέδρου και μεγαλομετόχου Πέτρου Θεοδωρίδη, κανείς δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ως γνωστό την 5η Φεβρουαρίου 2011 παραιτήθηκε από την προεδρεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ο  μεγαλομέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πέτρος Θεοδωρίδης.

Με δημόσια πρόσκληση κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή, μέσα σε προθεσμία 15 ημερών, να εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Εταιρίας. 

Ήδη παρήλθε το 15ημερο και δεν εκδηλώθηκε έμπρακτο ενδιαφέρον από κανένα υποτιθέμενο επενδυτή και ειδικότερα από αυτούς που έλεγαν και λένε ότι αγαπούν την ομάδα.

Μετά από τα παραπάνω η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα για να συνεχίσει να είναι υγιής και βιώσιμη όπως ήταν  μέχρι σήμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου