27 Φεβρουαρίου 2011

Κάσπερτσακ: "Δυνατά για Ευρώπη"!


Στην πολύ καλή οργάνωση της ομάδας του και στη σωστή αντίδραση μετά το υπέρ της 1-0, απέδωσε ο Χένρικ Κάσπερτσακ τη νίκη της Καβάλας επί του ΠΑΟΚ. 

Οι "Αργοναύτες" επικράτησαν 2-0 στην Τούμπα και ο Πολωνός προπονητής ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πλέον μπορεί να πιστεύει δυνατά ότι θα μπει στα πλέι οφ και μέσω αυτών, στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάσπερτσακ: 

«Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και διαβασμένοι. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κόντρα και τα καταφέραμε. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και την πετύχαμε μετά από αρκετό καιρό. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ, αλλά έτσι κι αλλιώς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αμέσως μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη περιμέναμε γι' αυτούς ότι αυτό θα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Μετά το 0-1 περιμέναμε αντίδραση, αλλά οι δικές μας αντιδράσεις ήταν καλύτερες και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Οι τρεις βαθμοί ήρθαν την κατάλληλη στιγμή, γιατί το πρωτάθλημα φθάνει προς το τέλος του υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ. Η ομάδα πλέον μπορεί να πιστεύει δυνατά ότι θα μπει στα πλέι οφ και μέσω αυτών, στην Ευρώπη». 

Σχετικά με την αλλαγή ρόλων του Ονουάτσι με τον Αμντούν κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και την αντικατάσταση του Καρντόσο, ο Πολωνός τεχνικός είπε: 

«Είναι συνηθισμένο στην ομάδα αυτοί οι δύο να αλλάζουν θέσεις στη διάρκεια του αγώνα. Σε ότι αφορά τον Καρντόσο έπαιξε τραυματίας, ενώ όταν πήρε κίτρινη κάρτα, φοβηθήκαμε και αποφασίσαμε να τον αντικαταστήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου