27 Φεβρουαρίου 2011

Έσπασε μόνο το σερί ! (video)



Ένα τυχερό γκολ του Σβέρκος, έκοψε το σερί νικών του Ολυμπιακού στο 11, αφού ισοφάρισε το τέρμα του Μιραλάς και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, το +10 από τον ΠΑΟ παρέμεινε. 


Ό,τι δεν κατάφερε ο Άρης, ο Παναθηναϊκός και άλλες 9 ομάδες, το πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Οι "κυανέρυθροι" ισοφάρισαν κόντρα στην ροή του αγώνα και πήραν ένα βαθμό.
Του χάλασε το 13αρι, αλλά και πάλι φίλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)Για την ακρίβεια, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παμπορίδη για το πρώτο μέρος είδαμε μονάχα μια καλή φάση κι αυτή έγινε γκολ για τον Ολυμπιακό, που ήταν καλύτερος σ' όλο το 45λεπτο.

 Συγκεκριμένα, ο Ριέρα βρήκε χώρους από τα αριστερά, έβγαλε την κατάλληλη στιγμή κάθετη για τον Μιραλάς και ο Βέλγος με άψογο πλασέ, νίκησε τον Μάχο και άνοιξε το σκορ στο 43'. Έτσι, οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και άλλη ψυχολογία.



Και ενώ όλα έδειχναν πως οι Νεοσμυρνιώτες δύσκολα θα απειλούσαν τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 68' ένα τυχερό γκολ από το πουθενά να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Μοδέστο προσπάθησε να διώξει μακριά, όμως η μπάλα χτύπησε στον Σβέρκος και κατέληξε στα δίχτυα του Πάρντο, που ήταν εκτός εστίας. Ο επιθετικός του Πανιωνίου βέβαια, ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης, όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι.

Και τα αρνητικά δεν τελείωσαν εκεί για τον Ολυμπιακού, αφού στο 73' ο Άλμπερτ Ριέρα χτύπησε εκτός φάσης τον Κοντοέ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Παμπορίδη. Από πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Ισπανός άσος έγινε μοιραίος και άλλαξε τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που ετοίμαζε τον Πάντελιτς αλλά τον κράτησε στον πάγκο.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την αποβολή του Ριέρα, είχε προηγηθεί μια σούπερ ευκαιρία και αρκετές φωνές στον επόπτη για τους Πειραιώτες. Έπειτα από κόρνερ, ο Ντουντού έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κοντοές είχε διώξει πάνω στην γραμμή. Οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, με μπροστά τον Ριέρα και γι΄αυτό ήρθε και η κόκκινη κάρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου