26 Φεβρουαρίου 2011

"Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά"!

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε για την αποχή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ την Παρασκευή από την προπόνηση και διέψευσε τις φήμες περί διαχωρισμού των παικτών σε δυο στρατόπεδα.

Απαντήσεις που περίμενε ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το θέμα της αποχής των παικτών έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παντελής Κωνσταντινίδης.


Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, για να παρακολουθήσουν την προπόνηση του "Δικέφαλου".


Για όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Παρασκευής (25/2), είπε: 

"Δε θέλω να ονομάσω αυτό που έκαναν τα παιδιά εχθές. Μου είναι πολύ εύκολο να καταλάβω πως αισθάνονται, γιατί υπήρξα και εγώ ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι η αντίδρασή τους ως ένα σημείο είναι άκρως δικαιολογημένη, αφού υπάρχει ένα θέμα με τις πληρωμές τους εδώ και κάποιους μήνες. Η ένσταση η δική μου είναι ότι θα μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας. Οικογενειακά, όπως κάνουμε τόσο καιρό.

Δε με πείραξε αυτό. Δε νιώθω κάποια πίεση. Ούτε κάτι διαφορετικό από αυτό που ένιωθα πριν το χθεσινό γεγονός. Το ξεπέρασα. Ποντάρω πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Θα ήθελα το θέμα να κλείσει... χθες. Όχι σήμερα. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε όπως πριν, γιατί όπως είπα, ποντάρω πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Περιμέναμε κάποια χρήματα την Παρασκευή (25/2), τα οποία δεν ήρθαν όλα. Αυτό επηρέασε τα παιδιά. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα μπορούσαμε να το λύσουμε πολύ πιο εύκολα. Οικογενειακά."

Για το αν επηρεάζουν το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών οι καθυστερήσεις στις εισροές εσόδων από διάφορες πηγές: 

"Υπάρχουν παράγοντες που δεν τους περιμένεις. Παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών σε δύο παιχνίδια, ανακατασκευάσαμε ένα μέρος του γηπέδου, έγιναν όσα έγιναν στον Βόλο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείς να παραγνωρίζεις αυτά τα εκτός προγράμματος γεγονότα."

Για το αν μέχρι το τέλος της σεζόν το θέμα θα έχει κλείσει: 

"Μέχρι τον Ιούνιο θα αντιμετωπιστούν όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Τα παιδιά έχουν πάρει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα πάρουν και τι. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν πάρει ένα μεγάλο μέρος, αν όχι ολόκληρο, των οφειλών. Τα χρήματά των παικτών είναι εξασφαλισμένα. Απλά υπάρχει μία απόκλιση μερικών ημερών στις ημερομηνίες του χρονοδιαγράμματος."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου