26 Φεβρουαρίου 2011

Απεβίωσε ο Ντιν Ρίτσαρντς!


Ο Ντιν Ρίτσαρντς έχασε τη μάχη με το θάνατο, αφού τα τελευταία χρόνια υπέφερε από μια πολύ σπάνια ασθένεια.

Ο χαμός του 36χρονου αμυντικού βύθισε στο πένθος το Νησί. Ο Ντιν Ρίτσαρντς δεν είναι πλέον στη ζωή, πέφτοντας... στα δίχτυα μιας εξαιρετικά σπάνιας ασθένειας.

Πριν από πέντε χρόνια αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα το Μάρτιο του 2005, ενώ δεν γνώριζε από τί ακριβώς υποφέρει.

Πονοκέφαλοι και ζαλάδες τον έκαναν να πονάει πάρα πολύ, ενώ εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί έκαναν λόγο για μόλυνση στο εσωτερικό του αυτιού του.

Μάλιστα, ειδικό εγκεφαλογράφημα πουείχε κάνει δεν έδειξε ότι υπάρχει κάποιος όγκος ή άλλη παθογένεια.

Ο Ρίτσαρντ ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στην Μπράντφορντ, για να πάει το 1995 στην Γουλβς. Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο "Μολινό", μετέβη στη Σαουθάμπτον το 1999, για να αναγκάσει την Τότεναμ το 2001 να δαπανήσει 8.100.000 λίρες για την απόκτηση του.

Το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" έμελλε να είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, αφού όπως προείπαμε το 2005 έβαλε τέλος στην σύντομη, αλλά πλούσια καριέρα του,. μετρώντας 348 συμμετοχές και 17 γκολ.

Ανακοίνωση της Τότεναμ αναφέρει για το θάνατο του Ρίτσαρντς:

"Όλοι στην Τότεναμ με λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του πρώην παίκτη μας, Ντιν Ρίτσαρντς. Θα θέλαμε να επεκτείνουμε τα συλλυπητήριά μας και στην οικογένειά του  αυτήν την πολύ λυπητερή στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου