27 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμος για άλμα...Ευρώπης

Οι Κρητικοί βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, δίνοντας τέλος μάλιστα και σε μία αρνητική παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ.Συγκεκριμένα σε 11 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας, ο Εργοτέλης δεν έχει νίκη επί της "Ενωσης" και θέλει να δώσει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί για να συνεχίσει και την εντυπωσιακή του πορεία. 


Στο Ηράκλειο, οι Κρητικοί μετρούν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες απέναντι στον "Δικέφαλο".Η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Μπέτο.

Αναφορικά με την ενδεκάδα δεν θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δασκαλής, στο δεξί άκρο ο Ρουμπάκης, στο αριστερό ο Βίσιο και στο κέντρο της άμυνας οι Σασιασβίλι και Χίμπλινγκερ.Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τζούνιορ, Ολίσε και Φραγκουλάκης ή Ορφανός και στην επίθεση, δεξιά ο Βερπακόφσκις, αριστερά ο Ρομάνο και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Ολίσε, Σαρρής, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου