27 Φεβρουαρίου 2011

Ρεκόρ διαδηλώσεων στην Αθήνα και άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεκόρ διαδηλώσεων στην ΑθήναΣυνολικά 496 φορές παρέμεινε κλειστό το κέντρο της Αθήνας, μέσα στο 2010, λόγω των απεργιακών διαδηλώσεων των εργαζομένων κατά των μέτρων της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας.

Από τις 3 Μαρτίου του 2010, την ημέρα που η κυβέρνηση εξήγγειλε την πρώτη δέσμη μέτρων για οικονομικές περικοπές, έχουν απεργήσει οι επαγγελματίες σε όλους σχεδόν τους κλάδους: από τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς ως τους κατόχους βυτιοφόρων, τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τους λιμενεργάτες, τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, τους περιπτερούχους.


 
(ΠΗΓΗ: zougla.gr)
Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο! (ΒΙΝΤΕΟ)Μετά το Βερολίνο, όπου δέχθηκε φραστική επίθεση ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σειρά πήρε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος. 

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Παρίσι, προς τιμήν του φιλοσόφου Κώστα Αξελού και του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ομάδα φοιτητών ανάρτησε πανώ συμπαράστασης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας και αποδοκίμασε τον Θόδωρο Πάγκαλο, τον οποίο προκαλούσαν «να βγει έξω».
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο «Ελληνικό Σπίτι» στο Παρίσι, όπου θα προβαλλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» που αφορά τη ζωή του Ι. Βαρβάκη. Ο Πάγκαλος κάλεσε τους φοιτητές να συνομιλήσουν μαζί του την επόμενη ημέρα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου