27 Φεβρουαρίου 2011

Βήμα ...παραμονής !

Βήμα παραμονής παρά τις τέσσερις σημαντικές απουσίες θα επιδιώξει να κάνει ο Πανιώνιος απέναντι στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.Σχήμα με τον Σβέρκος στην κορυφή της επίθεσης ετοιμάζει ο Τάκης Λεμονής.
Οι "κυανέρυθροι" παρά τις σημαντικές απουσίες των Μήτρογλου και Γκαλίτσιου που λόγω συμφωνίας που υπάρχει με τους "ερυθρόλευκους" δεν θα αγωνιστούν απέναντι στην πρώην ομάδα τους αλλά και των τιμωρημένων Ριέρα και Όμο, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους απέναντι στους "μεγάλους" αντιπάλους και να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα είναι "χρυσάφι" στον δρόμο για την παραμονή. 



Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Τάκης Λεμονής θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Σε σχήμα 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάχο, στο δεξί άκρο ο Γιόνσον, στο αριστερό ο Κοντοές και στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει μετά από δύο αγώνες ο Λάτκα που θα έχει ως παρτενέρ τον Σιόβα.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Τσότσαλιτς ο οποίος κάλυψε με μεγάλη επιτυχία το κενό του Λάτκα στο κέντρο της άμυνας στους δύο προηγούμενους αγώνες μαζί με τους Κουμορτζί και Γουνδουλάκη.Στην επίθεση, δεξιά θα αγωνιστεί ο Σάμαρης, αριστερά ο Μπάλαμπαν ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σβέρκος που ξεπέρασε την αλλεργία που τον είχε αφήσει εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Γερμανός τερματοφύλακας, Πρελ ενώ στους "εκλεκτούς" είναι και ο Κρικβέλια ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πιο αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Μάχο, Πρελ, Γιόνσον, Λάτκα, Βαρό, Σιόβας, Κοντοές, Κρικβέλια, Κούκετς, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Κουμουρτζί, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Σβέρκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου