22 Φεβρουαρίου 2011

Σ.Θεοδωρίδης: "Στα ...βήματα του Πατέρα ο Μαρινάκης"!

Συμβουλές για να καταλάβει ότι είναι πρόεδρος στον Ολυμπιακό έδωσε στον Μαρινάκη ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος θεωρεί ότι βλέπει από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να ακολουθεί τα.... "καλά" που έκανε πέρσι ο Πατέρας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV καλώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταλάβει τι θα πει να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού.


Παράλληλα θεωρεί ότι μετά το ντέρμπι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας παρασύρθηκε και έκανε αυτές τις δηλώσεις, ωστόσο δεν θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από την στιγμή που τα είπε.


Απόσπασμα από όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

" Παρασύρθηκε ίσως ο κ. Μαρινάκης από ορισμένους ανθρώπους εκεί μέσα και γίνανε αυτά που γίνανε. Εγώ ήμουν βέβαιος για την απάντηση του Παναθηναϊκού και σίγουρος 100% ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τη δεχτεί και θα ζητήσει και μομφή του κ. Μαρινάκη. Εγώ είμαι εναντίον της συγνώμης γιατί άμα κάνεις κάτι είσαι υπεύθυνος γι αυτό που κάνεις.

Ο κ. Μαρινάκης εφέτος ακολουθεί ότι έκανε ο κ. Πατέρας πέρυσι. Όλα τα "καλά" που έκανε ο κ. Πατέρας πέρυσι τα κάνει ο κ. Μαρινάκης εφέτος¨.

Ο κ. Μαρινάκης πρέπει να καταλάβει τι θα πει πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρέπει να τον βλέπουν με αίτηση. Έχει αλωθεί πολύ που ανακατεύεται έτσι παντού ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου