16 Φεβρουαρίου 2011

Κλήθηκαν μάρτυρες για την υπόθεση δωροδοκίας !

Κλήθηκαν μάρτυρες για την υπόθεση δωροδοκίαςΜία ημέρα μετά την κλήση του Γιάννη Κομπότη σε απολογία για την υπόθεση δωροδοκίας στην αναμέτρηση Τρίκαλα-Λεβαδειακός τον περασμένο Σεπτέμβρη, η πειθαρχική επιτροπή της Football League αποφάσισε να… πειθαρχήσει στις εντολές του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και να καλέσει ως μάρτυρες και τους Βαγγέλη Πλεξίδα (πρόεδρο Τρικάλων), Χρήστο Πουρή (καταγγέλλων ποδοσφαιριστή) και Σάββα Παντελίδη (προπονητή).

Η υπόθεση εκδικάζεται στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης και μέχρι την Τετάρτη δεν είχαν κληθεί οι μάρτυρες που είχε ζητήσει να κληθούν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ. Ειδικά για τον Πουρή, που είχε καταγγείλει την απόπειρα δωροδοκίας σε βάρος του πριν το επίδικο ματς, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας είχε προειδοποιήσει με επίσημη ανακοίνωση του πως θα αιτηθεί την αναβολή της υπόθεσης αν δεν κληθεί να καταθέσει ο πελάτης του.

Τελικά κλήθηκαν, τόσο ο Πουρής, όσο και οι Πλεξίδας, Παντελίδης και άπαντες αναμένεται να παραστούν στην εκδίκαση της Πέμπτης. Ωστόσο, κάποια ερωτήματα παραμένουν: για ποιο λόγο η πειθαρχική της «μικρής» λίγκας δεν κάλεσε σε απολογία και την ΠΑΕ Λεβαδειακός παρά μόνο τον πρόεδρο της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου