16 Φεβρουαρίου 2011

Forza nerazzurri! (video)

Forza nerazzurri!Πολύ γρήγορα ξεπέρασε την ήττα από τη Γιουβέντους στο derby d’ Italia η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Serie A πέρασαν από τη Φλωρεντία με νίκη 2-1 επί της Φιορεντίνα και έφτασαν στους 47 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» οι πρωταθλητές Ιταλίας κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε έναν αντίπαλο, μόλις στο 6΄, όταν ο Καμπορέζε έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία του Μπόρουτς. Είχε προηγηθεί
 σέντρα-σουτ του Ετό και κόντρα στον παίκτη των γηπεδούχων.



Ένα από τα πιο παραδοσιακά τοπικά ντέρμπι, αυτό της Γένοβας, έγινε στο «Λουΐτζι Φεράρις». Η Τζένοα, τυπικά φιλοξενούμενη, ήταν αυτή που πήρε τη χαρά της νίκης με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Ραφίνια στο 55’.


Ο Πολωνός τερματοφύλακας πάντως, που ήταν σε καλή μέρα, είδε τους συμπαίκτες του να ισορροπούν και η Φιορεντίνα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 33’ με γκολ που σημείωσε ο Πασκουάλ.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεονάρντο πίεσε για να φτάσει στη νίκη και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, εκμεταλλευόμενη την πολύ καλή παρουσία του Ετό από τα δεξιά, ενώ ο Καμερουνέζος ήταν αυτός που τελικά δημιούργησε το τέρμα της νίκης. Μετά από μια εντυπωσιακή κούρσα, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Πατσίνι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μιλάνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου