28 Φεβρουαρίου 2011

Φατί: "Κακή αγωνιστική συμπεριφορά"!

Ο Γάλλος μέσος του Άρη, Ρικαρντό Φατί, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην χθεσινή ισοπαλία με την Λάρισα στο AEL FC ARENA αλλά και το κυνήγι μίας θέσης στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.


Μεταξύ άλλων στάθηκε στα λεπτά των καθυστερήσεων που ακολούθησαν του γκολ του Μπομπαντίγια στο 90΄ της χθεσινής αναμέτρησης που είχε δώσει το προβάδισμα στον Άρη μέχρι που στο 93΄ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Ρομέου.

Επίσης ο Γάλλος μέσος του Άρη στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας εν όψει του τοπικού ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σχετικά με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Άρης στην Λάρισα είχε να πει: 

"Μέχρι το 90ο λεπτό ο Άρης κρατούσε τη νίκη και ήταν μεγάλη απογοήτευση που δεν καταφέραμε να το διατηρήσουμε αυτό.

Πρέπει να ξεχάσουμε την ευρωπαϊκή πορεία που κάναμε μέχρι τώρα, πρέπει να ξεχάσουμε το Europa League που πλέον τελείωσε για εμάς και να ξαναβγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη μέσω της συμμετοχής μας στα playoffs, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο μας".

Ο Φατί ανέλυσε το τι έφταιξε και η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το 1-2 που στο 90΄ έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης, λέγοντας: 

"Νομίζω ότι ήταν ατυχία, έλλειψη συγκέντρωσης και κακή αγωνιστική συμπεριφορά.

Ήταν λίγο από όλα, αυτά που έπαιξαν ρόλο. Σίγουρα πρόκειται για κακή αγωνιστική συμπεριφορά γιατί δεν είναι δυνατόν να βάζεις στο τελευταίο λεπτό γκολ και να μην τελειώνεις εκεί το παιχνίδι. Χαρήκαμε τόσο πολύ για το γκολ που ξεχάσαμε να αμυνθούμε. Αυτό λοιπόν είναι κακή αγωνιστική συμπεριφορά που πρέπει να αποβάλουμε".

Για την εκτίμηση του και αν μπορεί ο Άρης να μπει στην διαδικασία των playoffs καλύπτοντας τη διαφορά των 5 βαθμών, είπε: 

"Το ταλέντο υπάρχει. Αξίζουμε να βρισκόμαστε στην πεντάδα αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο αυτό. Κάθομαι και σκέπτομαι τα παιχνίδια που χάσαμε όπως αυτό με τον Πανιώνιο ή την Ξάνθη.

Πιστεύω ότι  έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τους επόμενους βαθμούς κι έχουμε το ταλέντο να το κάνουμε", για να συνεχίσει ως εξής: "Πρέπει να καταλάβουμε πως η Ευρώπη τελείωσε για εμάς. Ο Άρης πια θα δίνει ένα παιχνίδι την εβδομάδα, που σημαίνει πιο “φρέσκα” πόδια και καθαρό μυαλό.

Σίγουρα ήταν δύσκολο να αγωνιζόμαστε σε πολλά παιχνίδια αλλά σίγουρα ήταν όμορφη εμπειρία. Αισθάνομαι υπερήφανος για τον κόσμο μας που μας ακολούθησε στην Ευρώπη. Πιο ξεκούραστα τώρα θα ξαναβγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη.

Ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή και είναι το μόνο που σκεφτόμαστε. Μπορούμε να ανταποκριθούμε και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα δυνατά μας ώστε να κερδίσουμε".

Τέλος ο Φατί έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη δηλώνοντας: 

"Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευση και τον εκνευρισμό που έχει ο κόσμος γιατί χάσαμε με τη Λάρισα ενώ έπρεπε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας, αρχής γεννωμένης με τον Ηρακλή. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι μπορούμε κι ότι θέλουμε τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι για να αντεπεξέλθουμε στις φιλοδοξίες τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου