28 Φεβρουαρίου 2011

Κανονικά ο Επαλέ, χάνει Άρη κι Εργοτέλη ο Αραμπατζής!

Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη (05/03, 19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" άρχισε με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.


Οι εξελίξεις στον τομέα των τραυματιών είναι (σε πρώτη φάση) θετικές κι αυτό διότι ο Ζοέλ Επαλέ ξεπέρασε τάχιστα την κάκωση στην κνήμη και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Κι όσο για τον Μανώλη Παπαστεριανό προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, με την προοπτική από αύριο Τρίτη να περάσει στην ομάδα, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του.

Βεβαίως, με ενδιαφέρον και αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη σήμερα (28/02) ο αρχηγός του "Γηραιού", Τάσος Κατσαμπής.

Από εκεί και πέρα, μόνος προπονήθηκε και ο Χοσέμι, λόγω κτυπήματος, που φέρει στον άκρο πόδα από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη και από αύριο αναμένεται να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς.


Όπως και ο Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος αναμένεται από αύριο να εγκαταλείψει το ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, συνεχίζει σε επίπεδο ειδικού προγράμματος ο Στέλιος Ηλιάδης.

Στην ομαδική προπόνηση του Ηρακλή συμμετείχαν οι Γιώργος Κυριαζής και Καρίμ Σολτάνι και απομένει η απολογία και η απόφαση της Διοίκησης της ΠΑΕ για το θέμα τους μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχανε υποπέσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.


Η επιλογή του Γιώργου Παράσχου, σχετικά με τους δύο αγώνες, στους οποίους θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών ο Νίκος Αραμπατζής, αφορά στις αναμετρήσεις με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (25η αγωνιστική, Σάββατο 05/03, 19:30) και με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (28η αγωνιστική, Κυριακή 03/04, 19:00). Να σημειωθεί ότι εκτός του Έλληνα αμυντικού δεν υπάρχει άλλος παίκτης του Ηρακλή ο οποίος να έχει δηλωθεί για έκτιση ποινής στην αναμέτρηση με τους "κίτρινους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου