22 Φεβρουαρίου 2011

Γκαλίτσιος: «Καταδικαστέα η ενέργεια του Ριέρα»

Γκαλίτσιος: «Καταδικαστέα η ενέργεια του Ριέρα»Κατηγορηματικά αντίθετος με την ενέργεια του συμπαίκτη του, Σίτο Ριέρα, να χτυπήσει εκτός φάσης τον Παντελή Καφέ, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Παράλληλα, ο ακραίος αμυντικός των «κυανέρυθρων» δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.




Για τα επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού;
«Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μας πηγαίνουν αρκετά χρόνια πίσω και δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά για μας τους ποδοσφαιριστές».


Για την πορεία του Πανιωνίου:
«Είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε ήδη σωθεί, αλλά με την απόδοση μας και το υλικό που έχουμε πιστεύω ότι τελικά δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα να σωθούμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες, εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς σε όλα τα ματς και τελικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.


Για την παρουσία του στους «κυανέρυθρους»:
«Είναι σημαντικό για ένα παίκτη να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Τον βοηθάει τόσο σε αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο. Εμένα τουλάχιστον ήδη με έχει βοηθήσει αυτό με τα τρία μας που έχω παίξει».


Για την παρουσία του ίδιου, του Μήτρογλου αλλά και του Λεμονή στην ομάδα:
«Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλό υλικό αλλά σίγουρα οι προσθήκες αυτές που έγιναν έχουν παίξει ρόλο στην παρουσία της ομάδας στα τελευταία ματς».


Για την ενέργεια του Ριέρα να χτυπήσει τον Καφέ:
«Τι να πεις; Mέσα στο ματς δεν το είδα, μετά είδα την φάση και είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά γιατί οι παίκτες είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Είναι σίγουρα καταδικαστέο»


Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Είναι σημαντικό που παίζω πια και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου. Όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου