22 Φεβρουαρίου 2011

"Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς μας"!

Ο Αντώνης Λαδάκης, μέσω του προσωπικού του blog, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς για την ήττα από την Κέρκυρα και δεσμεύτηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε ο Αστέρας να παραμείνει τελικά στην κατηγορία.


Σίγουρα το κλίμα είναι βαρύ στην Τρίπολη και στα αποδυτήρια του Αστέρα, μετά το αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κέρκυρα και τα "λαϊκά δικαστήρια" που ακολούθησαν.

Ο Αντώνης Λαδάκης πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη πως το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό για την ομάδα του. Μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο προσωπικό του blog δείχνει την απροθυμία τη δική του και της ομάδας του να εγκαταλείψουν από τόσο νωρίς τη μάχη της παραμονής.

"Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Κατανοώ τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά σε αυτό το σημείο χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος του Αστέρα.

"Είμαστε υποχρεωμένοι στους εαυτούς μας, στην ομάδα και στον κόσμο να σηκώσουμε κεφάλι και να παλέψουμε μέχρι και την αγωνιστική για τη σωτηρία",  συμπλήρωσε.

Η ομάδα της Τρίπολης θα παίξει ένα απ' τα τελευταία της χαρτιά στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στο οποίο και ο Γιάννης Καϋμενάκης, εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου