27 Φεβρουαρίου 2011

«Αυτό ήταν το τέλος…»

«Για τώρα, δεν αλλάζω απόφαση…» (BINTEO)
Ο Τζιμπρίλ Σισέ με συνέντευξή του στο Telefoot δήλωσε πως λατρεύει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και γουστάρει να παίζει για αυτούς, αλλά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη δεν θέλει να τα ξαναπεράσει.Ο Γάλλος στράικερ τόνισε πως μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει την απόφασή του και προαναγγέλλει το τέλος του στην Ελλάδα.

«Αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, πολλοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να με χτυπάνε και να με βρίζουν. Αυτό για μένα είναι το τέλος. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω» ήταν τα αρχικά λόγια του επιθετικού.

 

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε και στον Μαρινάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι επίσης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο της θέσης του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει…»

Τέλος, εκθείασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο έχει δεθεί μαζί τους αλλά και με τον Παναθηναϊκό. «Αυτό που έκαναν οι οπαδοί μας είναι μοναδικό και τους ευχαριστώ. Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι ξεχωριστή. Τους λατρεύω. Βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, όπως έκαναν με τον Ατρόμητο. Απολαμβάνω να παίζω για αυτούς. Αυτή τη στιγμή η απόφασή μου δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες» τόνισε ο Σισέ, παγώνοντας τον κόσμο της ομάδας που τόσο τον θέλει κοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου