27 Φεβρουαρίου 2011

Δερμιτζάκης: «Η πίεση δεν βοηθάει»

 O προπονητής των Αρκάδων, Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική για την δύσκολη συνέχεια. Παράλληλα εξήγησε και τους λόγους που η ομάδα του παρουσιάστηκε πιο αμυντική στο δεύτερο ημίχρονο.



Για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες κυνηγούν τους στόχους τους και δίνουν τα πάντα. Ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό τον αγώνα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν η νίκη».

Για την εμφάνιση του Αστέρα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και είχαμε κατοχή μπάλας. Θα μπορούσαμε μετά το 1-0 να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Δεν το κάναμε και στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλά και πιεστήκαμε πολύ. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι θέλαμε να κερδίσουμε μετά από πολύ καιρό. Αυτό μας ανάγκασε να μην πάρουμε τα ρίσκα. Κοιτάξαμε πέρα από την επίθεση την αμυντική λειτουργία. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Συνεχίζουμε».

Για τον Πανσερραϊκό: «Είναι μια ιστορική ομάδα ο Πανσερραϊκός και έχει καλό υλικό. Υπάρχει πίεση όμως, όπως και σε εμάς. Αυτό δε βοηθάει τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου