28 Φεβρουαρίου 2011

Κοντά σε συμφωνία με Λάρισα ο Τσιώλης !

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

Ραντεβού με τον Πηλαδάκη αναμένεται να έχει εντός της ημέρας ο Τσιώλης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα από την επόμενη σεζόν ο Έλληνας προπονητής, αφού οι εξελίξεις μετά το «Χ» εναντίον Άρη, είναι ραγδαίες στους «βυσσινί». 


Ο κ. Πηλαδάκης φαίνεται διατεθειμένος να αποδεχτεί κάθε αίτημα του Έλληνα τεχνικού, προκειμένου να τον φέρει στο AEL FC Arena. Μάλιστα ετοιμάζεται να του καταθέσει δελεαστική πρόταση δίνοντάς του την ομάδα εν λευκώ.

To GOall news  έψαξε και βρήκε κάποιες από τις φορές που ο Σ. Τσιώλης μίλησε κολακευτικά για τους οπαδούς του Βόλου, που μέχρι έναν βαθμό τους… προδίδει με το να συζητάει για συνεργασία με τη Λάρισα! Λίγες μόνο ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό.

Αποχαιρετιστήρια δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ: «Τρίτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, θα ήθελα να απευθύνω στον κόσμο του Βόλου για τις εκπληκτικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και κυρίως για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Σας ευχαριστώ όλους, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου».

Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με ΑΕΚ «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο. ήταν καταπληκτικός. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε και να εκφράζει την ομάδα μας. Με τη σειρά της η ομάδα θα αποδίδει όπως πρέπει».

Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι άδικο για μας και για τους φιλάθλους να μην μπορούμε να γευτούμε τη χαρά της νίκης».

1 σχόλιο: