26 Φεβρουαρίου 2011

Πρόταση ...μαμούθ στο "φαινόμενο"!

Η Τέρεκ Γκρόζνι επιθυμεί να κάνει το "μπαμ" της δεκαετίας, προσφέροντας στον Ρονάλντο το ποσό των 8.000.000 δολαρίων για να φορέσει τη φανέλα της για τον επόμενο ενάμιση χρόνο!


Το "φαινόμενο" ανακοίνωσε στις 14 Φεβρουαρίου -εν μέσω μίας συγκινητικήςσυνέντευξης Τύπου- ότι κρεμάει οριστικά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του σε ηλικία 34 ετών, μή αντέχοντας άλλο τον πόνο από τους συνεχείς τραυματισμούς, ωστόσο οι Ρώσοι φαίνεται πως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Όπως αποκάλυψε άνθρωπος του συλλόγου στην εφημερίδα "Tvoi Dien", ο πρόεδρος της Τέρεκ Γκρόζνι, Ραμζάν Καντίροβ, είναι αποφασισμένος μετά την πρόσληψη του Ρούουντ Γκούλιτ για τον πάγκο, να φέρει στην ομάδα και το "φαινόμενο" προσφέροντας του κάτι λιγότερο από 6.000.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, ο Καντίροβ θα προσπαθήσει να πείσει τον Βραζιλιάνο άσο στις 10 Μαρτίου, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα μεταξύ της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του 2002 Βραζιλίας (η τριπλέτα Ρονάλντο-Ροναλντίνιο-Κακά θα παίξει κανονικά) και μίας μεικτής ομάδας από την Τσετσενία, της οποίας θα είναι αρχηγός ο πρόεδρος της Τέρεκ Γκρόζνι.

Να σημειωθεί πως εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει κάτοικος Ρωσίας και ο πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο στην Κορίνθιανς, Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος υπέγραψε στα 37 του χρόνια συμβόλαιο με την Ανζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου