27 Φεβρουαρίου 2011

Καμικάζι η Ειρήνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

«Κολλημένη» με τον Παναθηναϊκό και με τον Αλέξανδρο Τζόρβα δηλώνει η  Ειρήνη Κεβεζέ, «κουνελάκι» της χρονιάς 2010, με εντυπωσιακές αναλογίες.



 Απολαύστε την…
Η Ειρήνη γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1986, αλλά κατάγεται και από την Μικρά Ασία. Το ύψος της είναι 1,75μ. και διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και εκρηκτικό χαμόγελο.
Καμικάζι η Ειρήνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Καμικάζι η Ειρήνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η ξανθιά καλλονή εργάζεται ως εκπαιδεύτρια κομμωτών σε πολυεθνική εταιρεία και το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία! Αν και πριν ασχοληθεί επίσημα με τις… πασαρέλες, είχε κάνει κάποια διαφημιστικά.

Καμικάζι η Ειρήνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Ύστερα, λοιπόν, από προτροπή των φίλων της, αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό «Playmate 2010», όπου και τελικά κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο της Αναπληρωματικής, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το 25χρονο μοντέλο είναι «κολλημένο» με τον Παναθηναϊκό, την αεροβική στο νερό και το kick boxing, ενώ έχει δηλώσει πως αν ήταν ποτό θα ήταν ένα κοκτέιλ καμικάζι (εκρηκτική γαρ).

«Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ο πιο σέξι παίκτης του Παναθηναϊκού. Και απ’ ότι ξέρω έχει πολλές θαυμάστριες», λέει η Ειρήνη.

Καμικάζι η Ειρήνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Σε ερώτηση για το πώς προτιμά τον άνδρα, δεν ζητάει και πολλά: «Για να με ελκύει κάποιος πρέπει να είναι φιλόδοξος, με υψηλούς στόχους και παράλληλα ευαίσθητος, ρομαντικός και τρυφερός. Με χαλάει το ψέμα, η υποκρισία και το να μην έχει τρόπους».

Eirini Keveze - Playmates 2010 from easyrider77 on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου