27 Φεβρουαρίου 2011

Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία,Με αλυσίδες η κυκλοφορία στη Μακεδονία!

Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στη Μακεδονία Τα πάνω - κάτω έφερε η χθεσινή κακοκαιρία στα δυτικά του νομού Ηρακλείου, με τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες να πασχίζουν να επιληφθούν.

Δύο κατολισθήσεις σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή του Φόδελε, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διέλευση των οχημάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι περιορισμένη και η ορατότητα. 


Ωστόσο, σύμφωνα με τους περίοικους και τους διερχόμενους οδηγούς, κομμάτια βράχων που έπεσαν παραμένουν στο οδόστρωμα, ενώ η ΔΕΣΕ υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να στείλει μηχανήματα για τον καθαρισμό του οδοστρώματος, καθώς δε βρίσκει ... οδηγό!Στο σημείο, πάντως, παραμένουν άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.Εν τω μεταξύ νωρίς το πρωί, έντρομοι πολίτες στην περιοχή του Παλιοκάστρου αντίκρισαν ορμητικό χείμαρρο από τη Ροδιά να παρασύρει ΙΧ αυτοκίνητα προς τη θάλασσα.


AΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στο νομό της Φλώρινας από το 20ο έως το 30ο χλμ. μέσω Βιτσίου, εξαιτίας παγετού, αλλά και για την πρόσβαση των οχημάτων στη Βλάστη Κοζάνης.

Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού, αλλά και ομίχλης, σε ορισμένα σημεία του.Ανοιχτός χωρίς να απαιτούνται αλυσίδες είναι ο δρόμος από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

Ανοιχτός είναι ο δρόμος από Βέροια και Νάουσα προς το χιονοδρομικό κέντρου του Σελίου, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στα «3-5 Πηγάδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου