27 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση Μπόρουτς στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Επίθεση Μπόρουτς στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ο Αρτούρ Μπόρουτς τα βάζει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού μέσα από τη στήλη του: «Η Παρασκευιάτικη λίστα της οργής του Αρτούρ Μπόρουτς».

σχολιάζει κάθε εβδομάδα σε ιστοσελίδα του διαδικτύου κάποια πράγματα που τον εξόργισαν από το χώρο του διεθνούς ποδοσφαίρου και από το τελευταίο επταήμερο επέλεξε να καταθέσει την άποψή του για τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό ντέρμπι αιωνίων.

 

Ο γκολκίπερ της Φιορεντίνα, ο οποίος κατά γενική ομολογία κουβαλά αρκετή δόση τρέλας -το διαπιστώνετε στη φωτογραφία την οποία έχει βάλει στο μπλογκ που διατηρεί για να παραθέτει τα σχόλιά του- και το έχει αποδείξει με την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, έγραψε:

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατεδάφισαν το ποδόσφαιρο, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον παικτών μετά από μια νίκη. Πώς μπορείτε να είστε τόσο άκαρδοι; Κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα και δεν με καλέσατε να πάρω μέρος στο πάρτι; Είναι κάτι ποταπό και απογοητευτικό… Αν ήμουνα εγώ παίκτης του Παναθηναϊκού θα τα έβαζα με τις φωτοβολίδες σας κλοτσώντας τις με κινήσεις καράτε, τόσο δυνατά που θα σας άφηναν… ηλίθιους». Τα λόγια είναι περιττά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου