22 Φεβρουαρίου 2011

Σλούτσκι: "Έχασε πολλές ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ και αγχώθηκα"!

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα και αναφέρθηκε στη φάση του γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι παραδέχθηκε ότι είχε φανταστεί διαφορετικά την εξέλιξη της αναμέτρησης στο... παγωμένο "Λουζνίκι".

Χαρακτήρισε "δύσκολο" τον αγώνα και πρόσθεσε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα έδωσε όλα για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.


"Δεν το περιμέναμε έτσι το ματς. Αγχώθηκα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε πολλά λάθη, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες", τόνισε ο Σλούτσκι. Πρόσθεσε δε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του "δεν ήταν τόσο έμπειρος, ώστε να αντιδράσει σωστά (σ.σ. στη φάση του γκολ του Μουσλίμοβιτς).

Όσο για το αν η τύχη έπαιξε ρόλο στην πρόκριση της ομάδας, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ απάντησε "δύσκολη ερώτηση. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μας βάλει ένα γκολ, αφού είχε πολλές ευκαιρίες".

Τέλος, αναφερόμενος στο αν όντως έδωσε εντολή στον Βάγκνερ Λοβ να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι, ο Σλούτσκι κατέληξε "είχαμε πολλά περισσότερα προβλήματα, από το να σκεφτούμε ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου