22 Φεβρουαρίου 2011

Βροντερό "παρών" ζητά και ο Ερασιτέχνης!Κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ατρόμητο το Σάββατο (19:30) έκανε μέσω ανακοίνωσή του και ο Ερασιτέχνης μετά το Δ.Σ. και την "ανοικτή" συζήτηση στην Λεωφόρο.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο και αμέσως μετά ακολούθησε η ανοιχτή συζήτηση σύμφωνα με το κάλεσμα που είχε γίνει από τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκό Α.Ο, Ν. Ρισβά από την Κυριακή (20/2) προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς.


Εκεί οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη μίλησαν για τα τελευταία γεγονότα στο Καραϊσκάκη και έκαναν έκκληση με την σειρά τους σε ειρηνικό συλλαλητήριο στο ματς με τον Ατρόμητο από όλους τους φίλους της ομάδας το προσεχές Σάββατο (19:30)

Αμέσως μετά ο Παναθηναϊκός Α.Ο εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

"1. Στην αποψινή συγκέντρωση–κάλεσμα που απευθύναμε με ανοιχτή μας επιστολή προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς φίλους, ανταποκρίθηκε -όπως πάντα- ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Οι άλλοι -και είναι πολλοί- έλαμψαν δια της απουσίας τους. Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς! Θεωρούμε ότι θα είχαν πολύ περισσότερες ασχολίες.

2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο έχει ένα σπουδαίο θεσμικό ρόλο να παίξει και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ευθύνη στον ρόλο αυτό. Τα τελευταία γεγονότα δεν θα ξεχαστούν εύκολα, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο μερικοί ελπίζουν.Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστούν στη λήθη συμπεριφορές και ήθη, τα οποία γύρισαν τον Αθλητισμό μας χρόνια πίσω!

3. Καλούμε τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ, όλους τους οπαδούς μας κάθε ηλικίας, να δώσουν το ειρηνικό αλλά και βροντερό «παρών» τους από τις κερκίδες του Ο.Α.Κ.Α το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο ματς με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες, με τη δύναμη που μας δίδει η περήφανη Ιστορία των 103 χρόνων μας. Να διατρανώσουμε τη θέλησή μας, να προστατευθεί το όνομα και η αξιοπρέπεια ολόκληρης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου