26 Φεβρουαρίου 2011

Ντου και αποδοκιμασίες οπαδών της ΑΕΚ στο Ηράκλειο!



Υποδοχή... απ' την ανάποδη για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπου 60 οπαδοί αποθέωσαν Μπλάνκο, Χιμένεθ, Γεωργέα και αποδοκίμασαν όλους τους άλλους! Πέσιμο σε Δημητριάδη, πολύ βρίσιμο στον... απόντα Αδαμίδη! 

Μια νέα αρχή, ζήτησε από τους παίκτες του στο χθεσινό γεύμα ο Μανόλο Χιμένεθ. Κάτι αντίστοιχο απαίτησαν αλλά σε υψηλότερους τόνους και οι περίπου 60 οπαδοί της ΑΕΚ που υποδέχθηκαν την αποστολή στο Ηράκλειο. Χωρίς μάλιστα να έχουν ξεχάσει τα μέχρι τώρα στραβοπατήματα.

Ο κόσμος που βρέθηκε έξω από την αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου εξέφρασε καταρχήν την αγανάκτηση του για την κακή πορεία της ομάδας, αποδοκιμάζοντας έντονα τους περισσότερους παίκτες.

Και στην κατόπιν απαίτησε την νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, απειλώντας πως σε αντίθετη περίπτωση το κατευόδιο από την Κρήτη θα είναι πολύ χειρότερο από την υποδοχή. Και δεν θα περιλαμβάνει μόνο αποδοκιμασίες. Μάλιστα κάποια στιγμή η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλη και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έμεινε στο απυρόβλητο και αντί για αποδοκιμασίες άκουσε χειροκρότημα, ήταν ο Νίκος Γεωργέας. Ενώ ο κόσμος αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ, ζητώντας από τον Ισπανό τεχνικό να μείνει στην ομάδα και να πάρει κεφάλια.


2 σχόλια: