27 Φεβρουαρίου 2011

Έπιασαν τόπο οι φωνές και αποθέωση για Μπλάνκο! (video)

LIVE: Εργοτέλης-ΑΕΚ (video)
Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης από το πρωί της Κυριακής, η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη καθώς επικράτησε με 3-2 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη. Με 10 παίκτες από το 58' ο δικέφαλος.





Παρά τις αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα για την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ, έστησε άριστα την ομάδα του μέσα στον άσχημο αγωνιστικό χώρο και μέχρι την αποβολή του Μανωλά, ο δικέφαλος ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα.

Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-2
Οι κιτρινόμαυροι της Αθήνας, πήραν την 4η συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας και διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα, μακριά από το σπίτι τους.Όσον αφορά τον Εργοτέλη, η ομάδα του Καραγεωργίου κυνήγησε το ματς μετά την αποβολή του Μανωλά και θα μπορούσε σε κάποιες στιγμές και ειδικότερα στη φάση του 82', να πάρει έστω την ισοπαλία.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο μετά από μία καλή παρουσία και έχοντας πετύχει ένα γκολ κόντρα στον Εργοτέλη αντικαταστάθηκε στο 74’, με τον κόσμο στην κερκίδα να τον αποθεώνει.

Αδαμίδη ακούς;Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί για ακόμα μία φορά φώναξαν ρυθμικά το όνομά του και τον καταχειροκρότησαν, στέλνοντας ξανά το μήνυμα στην διοίκηση σχετικά με την παραμονή του.Άλλωστε, ο Αργεντινός ήταν ένας από τους λίγους που δεν τα… άκουσαν κατά την χθεσινή άφιξη της ομάδας στην Κρήτη.

Δεν ξέρουμε όμως αν ο Σταύρος Αδαμίδης ακούει, καθώς ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα και η συνάντηση με τον «Ζορό» για την ανανέωση του συμβολαίου του.




Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο
Διαιτητής: Π. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Δ. Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Η. Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Π. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Ι. Τσαχειλίδης (Πειραιά)
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός (Φραγκουλάκης 53'), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (Λεάλ 53')
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Ματέος, Γεωργέας, Γκερέιρο (Ντιόπ 66'), Λαγός, Μπερνς (Μίτσελ 86'), Μπλάνκο (Μπάχα 73')
Γκολ: Μπλάνκο 36' 0-1, Μπερνς49' 0-2, Λεάλ 60' 1-2, Γεωργέας 90+ 1-3
Καρτες: Φραγκουλάκης 75' - Μανωλάς 38'-58', Ματέος 61'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου