1 Μαρτίου 2011

Περιμένοντας τα μαντάτα για Βιεϊρίνια!

Ο Πορτογάλος αποχώρησε τραυματίας από την Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, δεν προπονήθηκε την Δευτέρα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρήξιμο στο δικέφαλο, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.


Οίδημα στην οπίσθια μηριαία επιφάνεια του δεξιού ποδιού του "έδειξαν" οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη αν η κατάσταση του ποδιού του το επιτρέπει και από το αν θα "περάσει" το τεστ θα κριθεί η παρουσία στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος το πρόβλημα στο πόδι του να χειροτερέψει, τότε ο Πορτογάλος θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για θεραπεία. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 12.00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αμέσως μετά η ομάδα θα "πετάξει" για την Αθήνα.

Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 14.00 και στο αεροδρόμιο αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί για να εμψυχώσουν την ομάδα, αφού το Club ΠΑΟΚ "Μακεδόνες" έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου