1 Μαρτίου 2011

"Θα μείνουμε στην κατηγορία"!

Αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην Superleague, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Κέρκυρας, Νίκος Λυράκης στην κοπή της πίτας.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και το παρών εκτός από τους αθλητές και το προπονητικό τιμ έδωσαν έδωσαν εκπρόσωποι του αθλητικού και πολιτικού κόσμου του νησιού των "Φαιάκων".


Εκ μέρους της ΠΑΕ, μίλησε την εκδήλωση ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Λυράκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΑΟ Κέρκυρα θα μείνει στην Superleague.


"Η ομάδα, έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς, κάτι που αποτελεί υποθήκη και μας κάνει να αισιοδοξούμε για την επίτευξη του στόχου παραμονής. Το πρωτάθλημα είναι ένας αγώνας αντοχής και όχι κούρσα ταχύτητας" είπε αρχικά ο κ. Λυράκης και πρόσθεσε:

"Μια παρέα από Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζί με πέντε ή έξι ξένους, μας έχουν κάνει υπερήφανους. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τις ωραίες στιγμές που μας έχουν χαρίσει, έχοντας πετύχει οχτώ νίκες και βρίσκονται μαζί με τον Ευρωπαίο Άρη, στην όγδοη θέση.

Την κατάλληλη εποχή ήρθε στην ομάδα μας το κατάλληλο τεχνικό τιμ, το οποίο παρέλαβε μια ομάδα που ήταν ταγμένη στον βωμό του αποτελέσματος και απέδειξε ότι μπορεί αυτά να έρθουν, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο".

Επίσης, αναφέρθηκε στον κόσμο και τον πρόεδρο της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η ομάδα διαθέτει κόσμο με ποιότητα, που γνωρίζει πώς να στηρίζει αυτή την ομάδα. Ο πρόεδρος, Γιώργος Λιμπάντζης, έχει δημιουργήσει μια ασφαλή διοίκηση σε μια δύσκολη εποχή.

Η μεθοδικότητα και σωφροσύνη του, δίνει το δικαίωμα στην ομάδα, να έχει ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Οι βάσεις έχουν μπει και η Κέρκυρα βρίσκεται σε μια νέα εποχή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή".

Όσον αφορά το φλουρί, αυτό το κέρδισε ο Αποστόλης Σιαράβας, ενώ στα αγωνιστικά, ο Ντένις Επστάιν αναμενόταν τη Δεύτερα να επιστρέψει από την Γερμανία και την Τρίτη θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου