1 Μαρτίου 2011

Αναστό: "Να σέβονται τον ΟΦΗ"

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι διαιτητές θα πρέπει να σέβονται τον ΟΦΗ. Βούζας: "Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος: "Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ένα ντέρμπι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και πολύ δυνατό. Η κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο.




 
Στο πρώτο μέρος, ο Λεβαδειακός περιμέναμε να μπει δυνατά, πράγμα που έγινε. Εμείς μπήκαμε χλιαρά και οι γηπεδούχοι μας πίεσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί. Το μόνο που μας έλειπε ήταν η τελική πάσα.

Από την πλευρά μας συνεχίζουμε την προσπάθεια και την δουλειά. Υπάρχει μια φάση στο 3ο λεπτό που υπάρχει πέναλτι. Οι διαιτητές θα πρέπει να σέβονται τον ΟΦΗ".

Βούζας: "Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας"
 Από την πλευρά του ο τεχνικός του Λεβαδειακού Βασίλης Βούζας τόνισε: "Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό για την ομάδα μας. Είχαμε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα και ευκαιρίες.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν καλή αμυντική. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου