2 Μαρτίου 2011

Μπέος: «Τέσσερα θα φάτε στον Βόλο»!

Μπέος: «Τέσσερα θα φάτε στον Βόλο»Φραστικό επεισόδιο με μερίδα παικτών του Ατρομήτου είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.«Ελάτε στον Βόλο και θα σας βάλω τέσσερα», τους είπε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και στη συνέχεια θέλοντας να ρίξει τους τόνους, πρόσθεσε: «Και ο Ατρόμητος να περάσει, εγώ θα χαρώ».

Στις δηλώσεις του ο Μπέος αρχικά αναφέρθηκε σε όλα όσα υποστηρίζει ο Σωτήρης Βοριάς, τονίζοντας ότι: «Είναι ένας πικραμένος που τον έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο και σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για όλα τα άθλια που έχει πει εις βάρος μου».


Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι, υπογράμμισε: «Αν και κάναμε μια κακή εμφάνιση, ίσως τη χειρότερή μας ως τώρα, νομίζω ότι το γκολ μας δίνει αρκετές πιθανότητες. Πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα περάσει στον τελικό . Έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και θα τα καταφέρουμε. Επίσης, πιστεύω ότι θα μπούμε και στην 1η πεντάδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη μέσω τον πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου