2 Μαρτίου 2011

"Ετοιμοπόλεμοι" Κανόμπιο και Μπλάζεκ!

Κανόμπιο και Μπλάζεκ έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση της Λάρισας και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εγκατέλειψε ο Ιγκλέσιας, δίχως να υπάρχει ανησυχία.



Η σημερινή προπόνηση της Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων και όχι στο AEL FC Arena, ώστε να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Σε αυτήν ο Νίκος Κωστένογλου είχε ευχάριστα και δυσάρεστα νέα.


Συγκεκριμένα, είδε τους Φαμπιάν Κανόμπιο και Γιαν Μπλάζεκ να λαμβάνουν κανονικά μέρος και να τίθενται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, είδε τον Ματίας Ιγκλέσιας να εγκαταλείπει την προπόνηση με μια κάκωση, έπειτα από κλοτσιά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια αυτής, όμως δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό και θα μπει σε κανονικό ρυθμό ξανά από αύριο.


Επίσης, ο Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χουάν Βελάσκο, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Τέλος, ο Παναγιώτης Κατσιαρός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής παραμένει αμφίβολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου