2 Μαρτίου 2011

Επίσημη στήριξη Μαρινάκη σε Πάρντο και τετ-α-τετ με αρχηγούς!

Τα τέσσερα… Βαγγέλια!


Συνάντηση με τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακου είχε στο γραφείο του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων" να ενημερώνει επίσημα τον Βελγοισπανό γκολκίπερ ότι θα αγοράσει τα δικαιώματά του. 


Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ομάδας φώναξε στο γραφείο του τόσο τους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη και Ντουντού Σεαρένσε, όσο και τους Γιάννη Μανιάτη και Ούρκο Πάρντο.


Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ζητάει και από τους τέσσερις παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της Super League για να διατηρηθει η διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και να κατακτηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα -και μαθηματικά- ο τίτλος.

Πέρα όμως από τις προτροπές και τις παραινέσεις στους τέσσερις άσους του Ολυμπιακού, ενημέρωσε επίσημα τον Ούρκο Πάρντο οτι θα αγοράσει ο σύλλογος τα δικαιώματά του από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, δίνοντάς του ουσιαστικά "ψήφο εμπιστοσύνης" ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου