1 Μαρτίου 2011

"Παρακολουθούμε Μιραλάς και Πάρντο"!



Σε διαρκή παρακολούθηση βρίσκονται από τους ανθρώπους της εθνικής Βελγίου οι Κέβιν Μιραλάς και Ούρκο Πάρντο, όπως δήλωσε ο Φιλίπ Βάντε Βάλε.

Σε δηλώσεις του στη εφημερίδα "Sportday" ο προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής Βελγίου τόνισε ότι προμηθεύεται οπτικό υλικό από τους αγώνες του Ολυμπιακού για τον ομοσπονδιακό τεχνικό του, Ζορζ Λέεσκενς.

Εν συνεχεία δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή του, ότι η συνεχή παρακολούθηση βοηθάει στην πρόοδο των δύο παικτών.



"Την Κυριακή ο Ούρκο δεν είχε πολλή δουλειά, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα. Ο κύριος Λέεσκενς τον έχει δει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο εγώ τον παρακολουθώ κάθε εβδομάδα. Παίρνω τα dvd από τους αγώνες του Ολυμπιακού και βλέπουμε την πρόοδό του. Αποφασίσαμε όμως να τον δούμε και από κοντά. Αυτό κάνει καλό στον ίδιο τον Πάρντο, όταν γνωρίζει ότι έρχονται άνθρωποι να τον παρακολουθήσουν". 

Ερωτηθείς στο αν παρακολουθεί και τον Μιραλάς, απάντησε: "Ναι, είδα και τον Κέβιν. Ισχύει ό,τι και για τον Πάρντο. Απλώς στην περίπτωσή του ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος στη θέση που παίζει. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες στην επίθεση. Είναι καλό, όμως, που και στα δύο παιχνίδια που τον είδαμε σκόραρε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου