1 Μαρτίου 2011

Αντίδραση Σιμιτζόγλου για δηλώσεις Βοργιά!

Οι αποκαλύψεις Βοριά για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και την σχέση που μπορεί να έχουν Δαλούκας, Μαρινάκης και Μπέος, προκάλεσαν σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου!
 


Όσα δήλωσε δημόσια ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς για πιθανή σχέση του Δαλούκα, του Μαρινάκη και του Μπέου με τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακό, προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Σιμιτζόγλου! Ο αθλητικός εισαγγελέας αποφάσισε να επιληφθεί της υπόθεσης και κάλεσε κατεπειγόντως για την Τετάρτη το πρωί μάρτυρες για κατάθεση!

Επέμβαση Σιμιτζόγλου για Βοργιά!
Στην εκπομπή, η δίκη στο BLUE SKY» που παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο κ. Βοριάς αναφέρθηκε στην ρεβάνς Μακάμπι-Ολυμπιακός για το Europa League, μπλέκοντας τα ονόματα των Μαρινάκη, Μπέο, Δαλούκα και Βασσάρα. Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο ότι στα γραφεία της ΕΠΟ έχει σταλεί ενυπόγραφη επιστολή η οποία αναφέρει αναλυτικά τι έχει συμβεί στην εν λόγω αναμέτρηση.Ο κ. Μπέος και ο κ. Βασσάρας βγήκαν στην εκπομπή και τόνισε πως θα κάνουν μηνύσεις στον κ. Βοριά, καλώντας τον να καταθέσει τι γνωρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου