1 Μαρτίου 2011

"Να τελειώσουμε με αυτή την αθλιότητα"!


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τόνισε ότι είναι πλέον ώρα για έργα αναφορικά με την καταπολέμηση της βίας στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και εμφανίστηκε ενοχλημένος με όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα."Να τελειώσουμε με αυτή την αθλιότητα που ντροπιάζει την Ελλάδα", σημείωσε χαρακτηριστικά.


Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έγινε δεκτός από τον πρώτο πολίτη της χώρας στο Προεδρικό Μέγαρο και τον ενημέρωσε για τα μέτρα που θα λάβει η ΕΠΟ για την εξάλειψη της βίας.

"Είναι ώρα για έργα, όχι για αποφάσεις", είπε από την πλευρά του ο Κάρολος Παπούλιας και πρόσθεσε:"Όσα είδα και είδαμε με ενόχλησαν πάρα πολύ".

Ο Κάρολος Παπούλιας είπε αρχικά ότι διάβασε τις προτάσεις της ΕΠΟ για την καταπολέμηση της βίας και ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε:"Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα".


"Ήρθε η ώρα. Τελείωσε.  Όχι μονάχα αποφάσεις, αλλά έργα. Να τελειώσουμε με αυτή την αθλιότητα που ντροπιάζει την Ελλάδα", τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να απαντήσει εκ νέου ο πρόεδρος της ΕΠΟ." Πράγματι, ήρθε η ώρα να πάρουμε κάποιες αποφάσεις…".


Ο Κάρολος Παπούλιας ακόμη επεσήμανε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα έχει τη συνδρομή του στην προσπάθεια για εξάλειψη της βίας ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση του για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

"Βεβαίως, η ενόχλησή μου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Και χαίρομαι πολύ που διάβασα τις προτάσεις τις οποίες κάνατε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ακόμη, είπε: "Κύριε Πρόεδρε, πράγματι κάναμε κάποιες προτάσεις που θα σας τις αναφέρω να μου πείτε και τη γνώμη σας. Νομίζω ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση".


Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ανέφερε:"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έκανε την τιμή να με δεχτεί και τον ενημέρωσα για ό,τι συμβαίνει και για τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει ως ΕΠΟ.

Ο ίδιος είναι ανήσυχος και εξοργισμένος και θα έχουμε νέα επαφή στο προσεχές διάστημα. 
Χωρίς συνεργασίες δεν λύνονται τα προβλήματα.

Κάνουμε προτάσεις, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας. Αν υπάρχει βούληση απ’ όλους μπορεί να δοθεί λύση. Θα ακολουθήσουν κι έργα και θα στηρίξει η πολιτεία αυτά που θέλουμε να κάνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου