1 Μαρτίου 2011

"Πάτησε" Αθήνα ο μάνατζερ του Μιραλάς!


Ελληνικό έδαφος πάτησε ήδη ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να συναντηθεί με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραμονή του Βέλγου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους».
Ραγδαίες προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό αναφορικά με την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς.
Ο ατζέντης του Βέλγου πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού Κριστόφ Ενροτό βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και από στιγμή σε στιγμή θα συναντηθεί με τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ, ώστε να οριστικοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο μάνατζερ του Μιραλάς έχει έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να τελειώσει μια και καλή το σίριαλ, που έχει κρατήσει μήνες στον Ολυμπιακό και αποτελεί την υπ’ αριθμόν νούμερο ένα εκκρεμότητα όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την συμφωνία με την Σεντ Ετιέν για την αγορά του 23χρονου στράικερ είναι διατεθειμένοι να βελτιώσουν τις απολαβές του Μιραλάς συγκριτικά με το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αρχικά η πλευρά του Ενροτό αξίωνε το ποσό των 2.5 εκ. ευρώ, αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες το ποσό μειωνόταν.Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, η συμφωνία θα κλείσει μ’ ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου