2 Μαρτίου 2011

«Άγωνιστικοί είναι οι λόγοι που δεν παίζει ο Φετφατζίδης!»

Αγωνιστικοί είναι οι λόγοι των διαδοχικών αποκλεισμών του Γιάννη Φετφατζίδη από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Σύμφωνα και με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού χαφ, είναι θέμα χρόνου ο 20χρονος άσος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.


Ο αποκλεισμός του Γιάννη Φετφατζίδη από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με Άρη, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και ανησυχία στους φίλους των Πειραιωτών αλλά και στον ίδιο τον 20χρονο χαφ του συλλόγου, ο οποίος θέλει να αγωνίζεται, να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να γίνεται συνεχώς καλύτερος.




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον «Φέτφα» δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ όπως τονίζει και το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο 20χρονος άσος ούτε έχει... τσακωθεί με τον Ισπανό, ούτε ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό!


Οι λόγοι που ο «Φέτφα» δεν αγωνίζεται είναι καθαρά αγωνιστικοί, ενώ όπως αναφέρεται, ο Βαλβέρδε θέλει να προστατεύσει τον πιτσιρικά για να τον έχει έτοιμο και «ψημένο» στο άμεσο μέλλον ή την αρχή της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου