2 Μαρτίου 2011

Σόου Κούγια! «Χοντροί κι άμπαλοι οι νέοι παράγοντες»!

 Σόου Κούγια! «Χοντροί κι άμπαλοι οι νέοι παράγοντες»! Τα όσα είπε ο Πατρίκ Κομνηνός για την επέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Κούγια!

Ο γνωστός ποινικολόγος με παρέμβαση στον NOVA Σπορ FM μίλησε για «χοντρούς και άμπαλους νέους παράγοντες που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο» και θεωρεί πως ο «κ. Κομνηνός δεν μπορεί με την μπάλα να πετύχει λεωφορείο στα δέκα μέτρα, ενώ δεν έχει γνώση τι είναι ο αθλητικός εισαγγελέας». 


«Ενοχλήθηκα αφάνταστα από την τοποθέτηση του κυρίου Κομνηνού. Δεν ξέρω τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι μπορεί να πετύχει λεωφορείο από τα δέκα μέτρα με τη μπάλα. Όποτε θέλει να κάνει παρέμβαση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να την κάνει. Βρίσκεται σε αυτή τη θέση με διαδικασίες που προβλέπονται από το υπουργεί δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να λέει …οποιονδήποτε τον εισαγγελέα. Στο κάτω-κάτω της γραφής, οι δικαστές της πειθαρχικής επιτροπής είναι υπάλληλοι της λίγκας και με μία απόφαση μπορεί να απολυθούν. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει σχέση εργοδότη – υπαλλήλου και μπορεί να παρέμβει όποτε το κρίνει. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εάν αγαπάμε το ποδόσφαιρο».

«Χοντροί και άμπαλοι οι νέοι παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο»
Στη συνέχεια άφησε αιχμές για τους νέους παράγοντες και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη. «Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι νέοι παράγοντες, οι χοντροί και άμπαλοι που ασχολούνται με τη μπάλα…» είπε αρχικά. Και συνέχισε: «Σαν ποδοσφαιρική αισθητική, αυτά που έγιναν στο ντέρμπι δεν μπορώ να τα καταλάβω.

 Η είσοδος οπαδών και αυτό που έγινε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κάποιους παίκτες, απαγορεύεται. Δεν ανήκει στην ποδοσφαιρική αισθητική. Τον Τάσο Μητρόπουλο μπορώ να τον καταλάβω που μπούκαρε μέσα. Αυτό ανήκει στην ποδοσφαιρική λογική. Να τιμωρηθεί μεν, αλλά μπορώ να το καταλάβω. Ακραία κακοποίηση του ποδοσφαίρου ήταν αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη. Και το λέω εγώ που έχω τιμωρηθεί κατ’ επανάληψη για τα όσα έχω κάνει στους αγωνιστικούς χώρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου