2 Μαρτίου 2011

Καϊτά o... αντι-Αραμπατζής!

Ο Σάνι Καϊτά αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Αραμπατζή στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο (05/03,19.30).

Χωρίς κάποιο πρόσθετο πρόβλημα συνεχίστηκε με μία πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του Ηρακλή για την τοπική αναμέτρηση του Σαββάτου (05/03, 19.30) με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Το πρόγραμμα στηρίχθηκε στο εσωτερικό δίτερμα και στην ανάπτυξη πλάνων αγωνιστικής στρατηγικής από πλευράς του Γιώργου Παράσχου όπου ο Έλληνας τεχνικός άνοιξε σε σημαντικό βαθμό τα χαρτιά του για το πως προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις στην θέση του δεξιού μπακ αντί του τιμωρημένου έχοντας συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες Νίκου Αραμπατζή θα τοποθετηθεί ο Σάνι Καϊτά.

Όσο για τον ερεθισμό στο τραυματισμένο γόνατο του Τάσου Κατσαμπή είναι σημαντικός, με συνέπεια ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου, να προχωρήσει σε ενδαρθρική έγχυση στο σημείο.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή θα πρέπει να αναπαύσει το πόδι του, προκειμένου να υποχωρήσει ο έντονος ερεθισμός, ώστε να καταστεί δυνατόν το να περάσει σε φάση φυσικοθεραπείας.

Τέλος ο Στέλιος Ηλιάδης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, που ακολουθεί, προκειμένου να ξεπεράσει την τενοντίτιδα στο γόνατο, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου