2 Μαρτίου 2011

Καπετάνος: "Το πλεονέκτημα ο Ατρόμητος"!

Ο Κώστας Καπετάνος παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι ότι ο Ατρόμητος έχει το αβαντάζ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.



Το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι έδωσε ισχνό προβάδισμα στον Ατρόμητο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που παραδέχτηκε και ο Κώστας Καπετάνος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν κρατήσαμε την μπάλα. Στο δεύτερο βγήκαμε μπροστά, βάλαμε και το γκολ στο τέλος. Έχει αβαντάζ ο Ατρόμητος, αλλά θα προσπαθήσουμε κι εμείς να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο 26χρονος μέσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα. «Στο πρωτάθλημα έχουμε εξασφαλίσει τη σωτηρία μας κι από εκεί και πέρα θέλουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».


Ακόμη, μίλησε και για την έλευση του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο της ομάδας. «Ο κύριος Κατσαβάκης προσπαθεί να μας βοηθήσει. Με τον κύριο Τσιώλη είχαμε πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα». Τέλος, ο Καπετάνος τόνισε πως δε θα πρέπει να πέφτει ούτε… καρφίτσα στον επαναληπτικό του Πανθεσσαλικού. «Εκπροσωπούμε την πόλη του Βόλου, δεν είμαστε απλά μια ομάδα κι ελπίζω να μην πέφτει καρφίτσα στο Πανθεσσαλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου